

KORZYSTNIE WPŁYWA NA:
- UKŁAD KRWIONOŚNY
- UKŁAD POKARMOWY
- ODPORNOŚĆ
SKŁADNIKI: kasztanowiec zwyczajny kwiat
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: 2 łyżeczki surowca zalać szklanką ciepłej wody powoli podgrzewać pod przykryciem do wrzenia, odstawić na 30 minut. Pić małymi łykami przez cały dzień. Można stosować do mieszanek ziołowych według sprawdzonych receptur.
KORZYSTNIE WPŁYWA NA:
- UKŁAD KRWIONOŚNY
- UKŁAD POKARMOWY
- ODPORNOŚĆ
- CAŁY ORGANIZM,
- PRAWIDŁOWY POZIOM ŻELAZA,
- PRODUKCJĘ KRWINEK CZERWONYCH,
- PRAWIDŁOWĄ PRACĘ MÓZGU,
- PRZEMIANĘ MATERII,
- UKŁAD KRĄŻENIA
KORZYSTNIE WPŁYWA NA:
- POZIOM GLUKOZY WE KRWI
- NADMIERNY APETYT
- METABOLIZM
KORZYSTNIE WPŁYWA NA:
- TARCZYCĘ
- UKŁAD TRAWIENNY
- NADCIŚNIENIE
- ODPORNOŚĆ ORGANIZMU
KORZYSTNIE WPŁYWA NA:
- GOJENIE RAN
- OBNIŻENIE CHOLESTEROLU
- WRZODY I HEMOROIDY
- UKŁAD POKARMOWY
- INFEKCJE JAMY USTNEJ I GARDŁA
- PRAWIDŁOWĄ KONDYCJĘ WŁOSÓW
KORZYSTNIE WPŁYWA NA:
- PRAWIDŁOWĄ PRZEMIANĘ MATERII
- OCZYSZCZANIE ORGANIZMU ZE SZKODLIWYCH SUBSTANCJI
- UKŁAD MOCZOWY
- KONDYCJĘ SKÓRY
KORZYSTNIE WPŁYWA NA:
- GOJENIE RAN,
- ODBUDOWĘ NABŁONKA,
- REDUKCJE BLIZN PO TRĄDZIKU I PO OPERACYJNYCH,
- KORZYSTNY WYGLĄD CERY
KORZYSTNIE WPŁYWA NA:
- UKŁAD TRAWIENNY
- OCZYSZCZANIE JELIT ZE ZŁOGÓW
KORZYSTNIE WPŁYWA NA:
- UTRZYMANIE PRAWIDŁOWEGO POZIOMU GLUKOZY
- PRAWIDŁOWĄ WAGĘ CIAŁA
- OGRANICZENIE ODCZUWANIA SŁODKIEGO SMAKU
KORZYSTNIE WPŁYWA NA:
- UKŁAD NERWOWY
- UKŁAD ODDECHOWY
- POPRAWĘ PAMIĘCI
- KONDYCJĘ SKÓRY
- PROBLEMY Z TRAWIENIEM
KORZYSTNIE WPŁYWA NA:
- UKŁAD IMMUNOLOGICZNY,
- CAŁY ORGANIZM,
- UKŁAD ODPORNOŚCIOWY,
- UKŁAD NERWOWY,
- WZMOŻONY STRES,
- ZWIĘKSZENIE PRZYSWAJANIE ŻELAZA